21 de juliol 2010

Títols de disc lamentables #1

Doncs sí, amics i amigues, hi ha molts discs que, fruit d'alguna pluja d'idees pobra i desencertada, han patit la tortura d'haver de portar títols francament lamentables.

Aquest és només el post inaugural, però en vindran molts més, paraula (que no serà per matèria prima!).

Així doncs, el primer de tots els posts dedicats als títols de disc lamentables és...

The Beauty & the BestQuin enginy, quina gràcia, tu "jiji" i llavors jo "jaja"... Primer de tot, posar un títol en el qual ja s'assumeixi que la cantant, en aquest cas la Bonnie, és una "beauty", no sé si serà fidel a la realitat (no entrarem ara en qüestions de gustos) però sí que és una mica agosarat i mancat d'humilitat. Si de cas, Bonnie, deixa que t'ho diguin els demés, això de que ets una "beauty". I, ja de pas, deixa que també siguin els demés els que et diguin si aquesta colla de singles desencaixats són el millor que ha donat la teva discografia, perquè, sincerament, no ho són.

2 comentaris:

  1. ui quina por! "pun" FAIL ja ja ja

    ResponSuprimeix
  2. Caray! No sé si da más miedo la portada en sí o esa pinta de chunga que tiene Bonnie "me operé y mira que bien me fue" Tyler.

    Mi voto iría al grupo Skyclad, no sé porqué, pero los pelos como escarpias de ver alguna de sus portadas, terroríficamente malas.

    Saludos!

    ResponSuprimeix