20 de juliol 2011

Wendy James està viva i canta a BCN!

 No m'ho podia creure aquest matí quan he vist que al Razzmatazz, aquest divendres, hi toca la Wendy James. Que no recordes qui és la Wendy James? Sí, home, sí... No em diguis que no recordes això:


Els Tranvision Vamp van ser tota una petita revolució en el món del pop. Un grup que s'atrevia a apujar els decibels i la distorsió per cantar pop. Bona part de l'èxit del grup, però, tenia a veure amb la figura de la frontwoman, Wendy James. Amb un look força devora-homes i una veu trencada que explotava fins a les últimes conseqüències, incloent-hi crits desfermats i dolços xiuxiuejos gens dissimuladament provocadors, la Wendy trencà motllos durant una temporada.
El seu èxit, però, no anà més enllà d'un disc realment apreciable. Conscient del seu magnetisme, inicià una carrera en solitari que la portà a l'ostracisme més absolut, tot i que el seu disc de debut li va escriure l'Elvis Costello en resposta a una carta de súplica que ella mateixa li va enviar.

Sembla, però, que la dona no ha parat des de llavors, encara que sigui a l'ombra. I ara torna a Barcelona per intentar recuperar als seus antics fans.

3 comentaris:

  1. Qué, Marc, un altre Guilty Pleasure??? xD

    ResponElimina
  2. Jejeje... sí, sí, ja veus que en vaig ple! D

    ResponElimina
  3. molt documentat, idò.

    ResponElimina