03 de febrer 2012

XI Fira Disc de Sants

Un any més, quan Febrer treu el cap pel calendari, a les Cotxeres de Sants s'hi organitza el Fira Disc, el lloc ideal per trobar música a preus rebentats però també joies amagades dels més grans de la música.
L'entrada és gratuïta i un pot desfilar i donar voltes a les desenes de paradetes deixant-s'hi els dits entre polsosos vinils caducs i CDs entaforats en caixes.

Per a mi és una de les cites inel·ludibles de l'any. És aquí on puc sortir carregat com un ase de vinils atrotinats a preus irrisoris (1 euro, 2 de vegades) i passar-me hores després a casa escoltant-los atentament, parant atenció a cada nota, a cada petit espetec de l'agulla sobre solcs infestats de pols.
És aquí on he trobat discs de la Janis Joplin, dels Queen, del Johnny Guitar Watson i d'un llarguíssim etcètera que ara omplen les meves estanteries "vinileres".

La fira comença avui mateix, divendres 3, a les 15:00h i s'estén durant tot el cap de setmana a les Cotxeres de Sants (carrer de Sants, 79) ben a la vora del Metro Plaça de Sants. Allà ens veiem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada