06 de setembre 2010

Concert dels Radiohead en descàrrega gratuïta

Els Radiohead ja van convulsionar el mon de la indústria contemporània en permetre inicialment la descàrrega del seu In Rainbows al preu que cadascú volgués pagar. Ara, seguint amb la seva política de difondre el seu art i guanyar-se les garrofes per altres bandes, fan accessible la descàrrega gratuïta del seu concert a Praga des del seu web (tal com m'ha fet saber el @suranpu).

El vídeo es pot descarregar en diferents formats (no només en quant a qualitat sinó per a Ipod, Iphone, etc.) en aquesta web: http://radiohead-prague.nataly.fr/Download.html

Com sempre, els Radiohead van un pas més endavant que els demés, musicalment però també en quant al concepte de la distribució musical.

1 comentari:

  1. Tinc el mal costum d'anar endarrerit unes tres setmanes amb Google Reader. I casualment avui, després d'un pesat dissabte on ja no sé si les 23:30 és d'hora o tard, he trobat aquesta entrada, que m'inspira a viatjar a Praga i anar dormir en pau. Com diria qualsevol malalt d'un gran club de futbol: RADIOHEAD, més que una banda de rock :)

    Per cert, gràcies per la menció!

    ResponElimina